HAVÄNGS MUSEIFÖRENING

Hem Föreningen Lindgrens länga Stenörens ålabod Örakarsfallen Haväng med omgivning
Havängskväll Havängsvandring Medlemsblad Bli medlem Karta
Aktiviteter Aktuella frågor Länkar

Bli MEDLEM i HAVÄNGS MUSEIFÖRENING

För medlemsavgiften som är 100 kr/år eller 1000 kr för ständig medlem får du:

·    MEDLEMSBLADET i maj och november.

·    HAVÄNGSKVÄLL i början av juli med årsmöte och underhållning   vid Lindgrens länga.

·    HAVÄNGSVANDRING första söndagen i augusti - en guidad vandring i Havängsområdet ledd av experter som fördjupar våra kunskaper om området, dess kultur och historia.

SYFTET med Havängs Museiförening är att värna Havängsområdets särprägel och ursprungliga identitet, informera om områdets natur och kulturhistoriska värden i Lindgrens Länga och Stenörens ålabod (ingår i Havängs Utemuseum).

Initiera och delta i diskussioner med myndigheter och andra organisationer med vilka vi delar ett intresse för området.

Allt arbete sker med hjälp av frivilliga krafter, museerna står alltid öppna, arrangemangen är gratis och öppna för alla.  Vi hoppas att fler vill vara med och dela våra ambitioner.

Skicka in inbetalningskort till;

Bankgiro 5932-9680

Kyrkbacken 1

277 37 KIVIK

Ange tydligt namn och adress så kommer senaste medlemsbladet omgående.

VÄLKOMNA!

Örakarsfallen

Örakarsfallen renoverade 2010 på museiföreningens initiativ.

Stenörensålabod

Ålaboden renoverades 2000 av museiförening med finansiering från Region Skåne.

Havängskväll i början av juli.

Havängsvandring första söndagen i augusti

Skötsel och tillsyn av utemuseet Lindgrens länga tillsammans med Regionmuseet i Kristianstad.

Kyrkbacken 1, 277 37 KIVIK

Tfn 0414-74027  e-post havangs@museiforening.se  bg 5932-9680  webbadress havangsmuseiforening.se